středa 27. října 2010

Is this going to be Isle Esme?

Na Twitteru je objevily všeobecné zprávy, že Rozbřesk by se měl natáčet v  Brazílii. Prezident společnosti jménem " RioFilme's Sérgio Sá Leito" na twitteru oznámil, že  dosud nemají žádné zprávy o natáčení Breaking Dawn na jejich ostrově", který leží částečně u města Rio de Janeiro a jeho okolí.

Film je v režii Billa Condona, který se objevil na filmovém festivalu v Rio minulý týden. Zajisté ve filmu budou Kristen Stewart, Robert Pattinsona Taylor Lautner. Už je mezi nimi napětí z natáčení. Přípravy na líbánky Belly a Edwarda  trvali několik týdnů a jsou už téměř u konce.

Ostrov v Brazílii je místo, které zmínili jako možnost pro ostrov Esme - kde Bella zjistí, že je těhotná. Nejspíš vybrali ostrov, který se nachází 240 km od Rio de Janeira, někteří ho označují jako že se ještě rozléhá na Brazilské Riviéře.

Protože příběh Stephenie na ostrově Esme by měl být právě to: malý tropický ostrůvek, na kterém byl postaven jeden z velkých domů. Ale pak zase, tam jsou tam i jiné tropické ostrůvky na celém pobřeží státu Rio, takže není jasné jestli hovoříme o správném ostrově..

Terra.com prohlásili, že "v první řadě musíme vědět, kolik dní štáb stráví ve městě Rio de Janeiro, protože pak budu vědět, kolik věcí je zapotřebí přivést do města pro každý natáčecí den. Také Brazílli zajímá kolik hodlají investovat do filmu. Zadruhé je zajímá kolik může Summit nabídnout pracovních míst pro kompars. Město se zajímá také o to jaký bude případný nával fanoušků čekajících že spatří něco z natáčení Breaking Dawn.

Ředitel dodal : "potřebujeme nejen finanční návratnost, ale také propagační vrací do města.

                                                                               Zdroj:
http://bella5632.blog.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat